Aflastning

Nærværende oplevelser i trygge rammer

Vi tilbyder aflastning, hvor unge i aldersgruppen 6-18 besøger os i en fastlagt, men tidsbegrænset periode, mens de bor hjemme. Hos os får de unge mulighed for at deltage i en række aktiviteter, ofte i fællesskab med andre unge og altid i fællesskab med miljøterapeuter. Det kan for eksempel være styrketræning og andre sportsaktiviteter. Aflastningen handler ikke først og fremmest om at udvikle de unge, men snarere om at give dem en god og nærværende oplevelse i trygge rammer. De unge kan for eksempel besøge os fast en dag om ugen eller hver anden weekend – det er helt op til den enkeltes behov.

Hos os bliver de unge mødt med omsorg, åbenhed og respekt. Det betyder, at den enkelte får mulighed for at udfolde sig i fordomsfrie og anerkendende omgivelser. Vores pædagogiske personale har forskellige faglige baggrunde, men fælles for dem er, at de er rummelige og har overskud og ressourcer til at tage hånd om unge med forskellige vanskeligheder.

Vi har igennem årene samarbejdet med kommuner på hele Sjælland, herunder alle hovedstadskommunerne samt Roskilde, Odsherred og Holbæk.