Hej jeg hedder Cathrine

Jeg flyttede ind på Tornbrinken som 13-årig.
Her var jeg svært plaget af spiseforstyrrelse, og den fyldte en stor del af min hverdag.

Cathrine2aMit skoleforløb i forbindelse med indflytning på Tornbrinken blev på en lille friskole i nærmiljøet, det bliver dog for vanskeligt for mig, og jeg fortsætter mig skoleforløb på Hjembæk skolen.

Jeg har boet på Tornbrinken frem til jeg blev 18 år, hvor det blev besluttet jeg skulle ud og bo i egen bolig. Jeg flyttede ganske kort i den ombæring ind på Botilbuddet Drosselvej. Det er også Botilbuddet Drosselvej der kommer hos mig nu hvor jeg bor ude for mig selv.

Jeg glædede mig helt vildt til at flytte ud i egen bolig, det hele var spændende og nyt. Der skulle indkøbes nyt inventar, og indrettes. Efterhånden som spænding og nyhed havde lagt sig, dukkede hverdagen mere og mere frem.

Der var rigtig mange praktiske ting der skulle på plads, og der hjalp miljøterapeuterne mig fra Drosselvej rigtigt mig til at holde overblikket når jeg blev presset.

Cathrine1Jeg startede lige efter Hjembæk skolen på Kalundborg gymnasium på Samfundsfaglig linje. Det er utrolig lærerigt, spændende men også mega hårdt arbejde. Jeg er nu i gang med 3. g. og bliver student til sommer, og herefter er min målsætning som den har været i mange år, en videregående uddannelse som laborant.

Selvom jeg bor i egen bolig, kommer jeg af og til og spiser med på Drosselvej. Jeg deltager i de årlige behandlingsture og Drosselvejs arrangementer som sommerfest og julefrokost. Det er smadder hyggeligt, og det giver mig ligesom en fornemmelse af, at jeg stadig hører til et sted…